Sharon van D. – Instructeur

Sharon haar hondenliefde begon ongeveer zo’n 9 jaar geleden toen zij een puppy uit Spanje adopteerde. Dit hondje was getraumatiseerd en bleek ook nog lichamelijk letsel te hebben en daar begon haar zoektocht naar alles wat maar met honden te maken had.

“Hoe zorg ik ervoor dat dit hondje alles krijgt wat hij nodig heeft en weer gezond wordt? Wat is de behoefte van een hond? Hoe ga ik met zijn trauma’s om? En hoe zorg ik er voor dat dit een zorgeloos gelukkig hondje wordt en mijn beste vriend?”

Door boeken te lezen, cursussen en workshops te volgen, en deskundigheid te vragen van hondengedragstherapeuten en dierenartsen kwamen er een hoop nieuwe inzichten en kon zij met haar eerste hond haar doel bereiken. Verder heeft Sharon zich verdiept in hondenvoeding, Bachbloesem, communiceren met dieren, hondentaal en gedrag.

Inmiddels heeft ze nog twee honden erbij en leert ze iedere dag weer nieuwe dingen en geniet ze volop van het samen zijn met haar honden! Sharon heeft ondertussen ook de interne opleiding voor hondeninstructeur gehaald en op de hondenschool wil ze niks liever dan de cursisten helpen inzicht te krijgen in de behoeftes en het gedrag van honden zodat ook zij een vriend voor het leven krijgen en zoveel mogelijk honden een gelukkig hondenleven tegemoet gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *