Socialisatielessen

– voor pups van ca. 8 tot ca. 12 weken oud

Wie wil er niet een hond die niet bang is, geen agressie toont en overal mee naar toe genomen kan worden? Voor jonge pups is het heel belangrijk om al vroeg kennis te maken met allerlei situaties en objecten om op te groeien tot een stabiele en sociale hond.

Om bazen te begeleiden bij dit proces van socialisatie bestaan deze socialisatielessen. Voor de pups is er gelegenheid om met leeftijdsgenoten te spelen. Verder wordt er aandacht besteed aan o.a. bijterigheid, zindelijkheidstraining, leren alleen zijn en aan de mentale en lichamelijke ontwikkeling van de pup.

Lestijden:
Dinsdagavond 18:30-19:15 

Kosten:
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Opgeven:
Het is niet nodig je op te geven. Kom gewoon gezellig langs!

Locatie:
Tot aan en tijdens de zomer worden de lessen buiten in het Stadspark gegeven. Tegenover de Martiniplaza is een parkeerterrein. Daarachter is een grasveld waarop de lessen worden gegeven.

Puppie-entingen:
Over het algemeen zijn de pups op deze leeftijd nog niet volledig ingeent. De entingen die ze wel hebben gehad geven voorlopig voldoende bescherming om veilig aan de lessen mee te kunnen doen. Vermijd wel de grasstroken waar iedereen in jouw wijk de hond ’s ochtends of ’s avonds een poepje/plasje laat doen. Vermijd ook stilstaand water waar ratten kunnen leven.