Socialisatielessen

– voor pups van ca. 8 tot ca. 12 weken oud

Wie wil er niet een hond die niet bang is, geen agressie toont en overal mee naar toe genomen kan worden? Voor jonge pups is het heel belangrijk om al vroeg kennis te maken met allerlei situaties en objecten om op te groeien tot een stabiele en sociale hond.

Om bazen te begeleiden bij dit proces van socialisatie bestaan deze socialisatielessen. Voor de pups is er gelegenheid om met leeftijdsgenoten te spelen. Verder wordt er aandacht besteed aan o.a. bijterigheid, zindelijkheidstraining, leren alleen zijn en aan de mentale en lichamelijke ontwikkeling van de pup.

Belangrijke mededeling: Op 1 maart zijn er GEEN socialisatielessen, omdat er helaas geen instructeur beschikbaar is!

Lestijden:
Woensdagavond
Groep 1: 18:00-18:45 (pups van 8 – 10 weken oud)
Groep 2: 19:00-19:45 (pups van 11-12 weken oud) Let op: kom je voor het eerst, dan kun je het beste naar de eerste groep komen, ook al is jouw pup al ouder dan 10 weken!

Kosten:
Voor deelname aan de socialisatielessen betaal je eenmalig 10 euro. Hiervoor kun je zo vaak komen als je wilt, in de periode dat jouw pup tussen 8 en 12 weken oud is. Betaling contant bij de eerste les.

Opgeven:
Het is niet nodig je op te geven. Kom gewoon gezellig langs!

Locatie:
De lessen worden gehouden in het clubgebouw van Scoutinggroep de Havik (Jaagpad 1, 9747 AC te Groningen). Onderaan deze pagina staat een foto. Voor meer informatie over de leslocatie, Klik hier!

Puppie-entingen:
Over het algemeen zijn de pups op deze leeftijd nog niet volledig ingeent. De entingen die ze wel hebben gehad geven voorlopig voldoende bescherming om veilig aan de lessen mee te kunnen doen. Vermijd wel de veldjes of grasstroken waar iedereen in jouw wijk de hond ’s ochtends of ’s avonds een poepje/plasje laat doen. Vermijd ook stilstaand water waar ratten kunnen leven.

Clubgebouw Scoutinggroep de Havik