Cursus Uitvallende Honden

Gedraagt jouw hond zich als een bezetene wanneer je andere honden passeert? Hangt hij voor in de lijn, luid blaffend; hapt of snauwt hij, staan zijn haren overeind? Er is iets aan te doen! Geen getrek meer aan de lijn, en pijn in de armen of schouders van de felle rukken, geen boze gezichten meer van voorbijgangers, en niet langer nog gevoelens van schaamte of onmacht. En het uit de weg gaan van andere honden behoort straks ook tot de verleden tijd!

Onze Cursus Uitvallende Honden is speciaal bedoeld voor honden die onderweg uitvallen naar andere honden. Met een klein groepje medecursisten (max. 4) met honden met vergelijkbaar probleemgedrag gaan we aan de slag met het leren rustig passeren van andere honden. Diverse aanpakken worden besproken en geoefend.

Door het werken in een klein groepje, is er veel individuele aandacht en word je intensief begeleid. De instructeur – Sietske Luytema- is een gediplomeerd en ervaren gedragstherapeut.

Aantal lessen:
9 lessen (waarvan de eerste les zonder hond) van ca. 1 uur

Kosten:
€ 170,00  

Lestijden:
Zondags van 13:15-14:15

Locatie:
Stadspark Groningen

Aanmelden:
Door het digitale vragenformulier in te vullen en te versturen. Deze informatie wordt door ons gebruikt ter voorbereiding op de lessen.  Voor deze cursus bestaat meestal een flinke wachtlijst. Meld je snel aan.