Basis I, Basis II en Basis III

Basis I, II en III: Deze 3 cursussen vormen gezamenlijk de basis voor de algehele opvoeding van de hond. Het zijn cursussen waar de toepassing van opvoedingsoefeningen in de praktijk voorop staat; trekken aan de lijn, passeren van honden op straat, laten liggen van eten, rustig vreemde mensen benaderen, joggers en fietsers met rust laten, bij de baas komen, etcetera. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het leren herkennen van hondentaal en aan het werken aan een gezonde baas-hond-relatie gebaseerd op respect en vertrouwen.

De 3 cursussen lopen in moeilijkheidsgraad op.
Basis I is voor pups vanaf 12 weken oud. Is jouw hond ouder dan 6 maanden? Dan is de Opstapcursus wellicht een goede start.

Alle situaties waar een hondenbaas dagelijks mee te maken kan krijgen zitten in deze basiscursussen verwerkt. Zo wordt de hondeneigenaar stapje voor stapje begeleid om in allerlei lastige omstandigheden met de hond uit de voeten te kunnen.

Bij de cursussen horen tevens twee thema-avonden, welke meestal gevolgd worden gedurende de cursus Basis I. Tijdens de thema-avonden worden interessante en nuttige onderwerpen behandeld over o.a. hondentaal, opvoedingsregels, leerprocessen, etcetera. Deze thema lessen vormen een onmisbaar onderdeel van de cursussen.

Aantal lessen:
10 wekelijkse praktijklessen van ca. 1 uur per cursus + 2 thema-avonden.

Kosten:
105 euro per cursus (incl. cursusboek en certificaat). 

Lestijden:
Praktijklessen op zondagochtend. Themalessen op dinsdagavond van 19:30 tot 21:45.

Locatie:
Praktijklessen: Stadspark Groningen (praktijkgerichte omgeving!!).
Themalessen: Tavertijnstraat 6, 9743 SZ Groningen

Wil je je voor (een van de) basiscursussen inschrijven; klik hier.