Yes! Vanaf 29 juni starten we ook weer met de socialisatielessen! Hieronder meer informatie.

I.v.m. onze vakantie zijn er geen socialisatielessen op 13 en 20 juli!!!

Socialisatielessen

– voor pups van ca. 8 tot ca. 12 weken oud

Wie wil er niet een hond die niet bang is, geen agressie toont en overal mee naar toe genomen kan worden? Voor jonge pups is het heel belangrijk om al vroeg kennis te maken met allerlei situaties en objecten om op te groeien tot een stabiele en sociale hond.

Om bazen te begeleiden bij dit proces van socialisatie bestaan deze socialisatielessen. Voor de pups is er gelegenheid om met leeftijdsgenoten te spelen. Verder wordt er aandacht besteed aan o.a. bijterigheid, zindelijkheidstraining, leren alleen zijn en aan de mentale en lichamelijke ontwikkeling van de pup.

Lestijden:
Dinsdagavond
Groep 1: 18:00
Groep 2: 18:45
Groep 3: 19:30

Opgeven:
Vanwege de drukte werken we voorlopig nog niet met “vrije inloop” zoals gebruikelijk. Het is nodig je even telefonisch op te geven: 050 8200381. Degene die over de indeling gaat, deelt je dan in bij een van bovenstaande groepen.

Kosten:
Gratis bij inschrijving Basis I; anders € 3,- per losse les

Locatie:
In juli en augustus vinden de socialisatielessen plaats in het begin van het Stadspark. Tegenover de Martiniplaza is een groot verhoogd parkeerterrein. Daarachter is een grasveld waar de lessen in de zomermaanden gegeven zullen worden.