De komende tijd zijn er GEEN socialisatielessen i.v.m. de lockdown!!! Hopelijk vanaf 16 februari weer verder!

Vanwege corona zullen we dan nog wel moeten werken met inschrijvingen, om te voorkomen dat er teveel mensen op 1 plek samenkomen. Ook is het dan nog steeds niet mogelijk met meer dan 1 persoon naar de socialisatielessen te komen (uitzondering: kinderen onder de 13 jaar). Opgave kan via telefoon: 050 8200381

We delen de honden dan o.a. in op leeftijd en formaat, om zo tot leuke speelgroepjes te komen. We verdelen de komende tijd de pups in 3 groepen i.p.v. 2, zoals voorheen. Hierdoor houden we de groepen iets kleiner.

Groep 1: 17:45-18:15
Groep 2: 18:30-19:00
Groep 3: 19:15-19:45

Socialisatielessen

– voor pups van ca. 8 tot ca. 12 weken oud

Wie wil er niet een hond die niet bang is, geen agressie toont en overal mee naar toe genomen kan worden? Voor jonge pups is het heel belangrijk om al vroeg kennis te maken met allerlei situaties en objecten om op te groeien tot een stabiele en sociale hond.

Om bazen te begeleiden bij dit proces van socialisatie bestaan deze socialisatielessen. Voor de pups is er gelegenheid om met leeftijdsgenoten te spelen. Verder wordt er aandacht besteed aan o.a. bijterigheid, zindelijkheidstraining, leren alleen zijn en aan de mentale en lichamelijke ontwikkeling van de pup.


Voor deze socialisatieklas bestaat nooit een wachtlijst en je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon langs! Ook het aantal lessen staat niet vast; zodra jouw pup 12 weken wordt kun je doorgaan met de eerstvolgende Basis I-cursus. N.B. i.v.m. corona is opgave voorlopig wel nodig, zie bovenaan!

Lestijden:
Dinsdagavond 18:00 – 18:45 (pups van 8 tot 10 weken) en 19:00-19:45 (pups van 10 tot 12 weken). N.B. i.v.m. corona aangepast lestijden, zie bovenaan!

Kosten:
Gratis bij inschrijving Basis I; anders € 3,- per losse les

Locatie:
Diergezondheidscentrum Groningen (Van Stad tot Wad), Noorddijkerweg 26A te Groningen